Zeevang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Gemeente Zeevang
Zeevang vlag.svg Zeevang wapen.svg
Gendéra Zeevang Lambang Zeevang

Dutch Municipality Zeevang 2006.png

Zeevang ing Walanda

Katrangan cekak
Propinsi: Noord-Holland
Jembar: 55,23 km²
Padunung: 6.305 jiwa 1 November 2007
Situs wèb resmi: http://www.zeevang.nl
Pulitik
Walikutha: Martijn Smit (parté PvdA)

Zeevang iku gemeente ing propinsi Holland Lor, Walanda. Gemeente iki papané saloré kutha krajan Walanda, Amsterdam kurang luwih 20 kilomèter. Zeevang iku didegaké ing taun 1970, nalika iku gemeente Beets, Kwadijk, Middelie, Oosthuizen lan Warder digabung dadi siji.

Papan ing gemeente iki[besut | besut sumber]

Désa:

  • Axwijk
  • Beets
  • Etersheim
  • Hobrede
  • Kwadijk
  • Middelie
  • Oosthuizen (kutha krajan gemeente)
  • Schardam
  • Warder

Kampung:

  • Verloren Einde
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Zeevang&oldid=1053934"