Wervershoof

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Wervershoof
120px
Lambang Wervershoof
LocatieWervershoof.png
Lokasi Wervershoof
Katrangan cekak
Provinsi: Noord-Holland
Jembar: ... km²
Pedunung: ... jiwa
Situs wèb resmi: http://www.Wervershoof.nl
Pulitik
Walikutha: ...

Wervershoof iku sawijining gemeente ing provinsi Holland Lor, Walanda.