Schermer

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Schermer
120px
Lambang Schermer
120px
Lokasi Schermer
Katrangan cekak
Provinsi: Noord-Holland
Jembar: ... km²
Pedunung: ... jiwa
Situs wèb resmi: http://www.Schermer.nl
Pulitik
Walikutha: ...

Schermer iku sawijining gemeente ing provinsi Holland Lor, Walanda.