Schermer

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Schermer
120px
Lambang Schermer
120px
Lokasi Schermer
Katrangan cekak
Provinsi: Noord-Holland
Jembar: ... km²
Pedunung: ... jiwa
Situs wèb resmi: http://www.Schermer.nl
Pulitik
Walikutha: ...

Schermer iku sawijining gemeente ing provinsi Holland Lor, Walanda.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Schermer&oldid=813862"