Pratélan kabupatèn lan kutha ing Jawa Tengah

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Provinsi Jawa Tengah, Indonésia dumadi saka 29 kabupatèn lan 6 kutha. Kutha krajané ya iku Semarang. Ing ngisor iki pratélan kabupatèn lan kutha ing Jawa Tengah, karo kutha krajan kabupatèn é.

Central Java province.png
No. Kabupatèn/Kutha Kutha krajan Kacamatan lan kalurahan
1 Kabupatèn Banjarnegara Banjarnegara Pratélan kacamatan lan kalurahan
2 Kabupatèn Banyumas Purwakerta Pratélan kacamatan lan kalurahan
3 Kabupatèn Batang Batang Pratélan kacamatan lan kalurahan
4 Kabupatèn Blora Blora Pratélan kacamatan lan kalurahan
5 Kabupatèn Boyalali Boyalali Pratélan kacamatan lan kalurahan
6 Kabupatèn Brebes Brebes Pratélan kacamatan lan kalurahan
7 Kabupatèn Cilacap Cilacap Pratélan kacamatan lan kalurahan
8 Kabupatèn Demak Demak Pratélan kacamatan lan kalurahan
9 Kabupatèn Grobogan Purwadadi Pratélan kacamatan lan kalurahan
10 Kabupatèn Jepara Jepara Pratélan kacamatan lan kalurahan
11 Kabupatèn Karanganyar Karanganyar Pratélan kacamatan lan kalurahan
12 Kabupatèn Kebumèn Kebumèn Pratélan kacamatan lan kalurahan
13 Kabupatèn Kendhal Kendhal Pratélan kacamatan lan kalurahan
14 Kabupatèn Klathèn Klathèn Pratélan kacamatan lan kalurahan
15 Kabupatèn Kudus Kudus Pratélan kacamatan lan kalurahan
16 Kabupatèn Magelang Kutha Mungkid Pratélan kacamatan lan kalurahan
17 Kabupatèn Pathi Pathi Pratélan kacamatan lan kalurahan
18 Kabupatèn Pekalongan Kajen Pratélan kacamatan lan kalurahan
19 Kabupatèn Pemalang Pemalang Pratélan kacamatan lan kalurahan
20 Kabupatèn Purbalingga Purbalingga Pratélan kacamatan lan kalurahan
21 Kabupatèn Purwareja Purwareja Pratélan kacamatan lan kalurahan
22 Kabupatèn Rembang Rembang Pratélan kacamatan lan kalurahan
23 Kabupatèn Semarang Ungaran Pratélan kacamatan lan kalurahan
24 Kabupatèn Sragen Sragen Pratélan kacamatan lan kalurahan
25 Kabupatèn Sukaharja Sukaharja Pratélan kacamatan lan kalurahan
26 Kabupatèn Tegal Slawi Pratélan kacamatan lan kalurahan
27 Kabupatèn Temanggung Temanggung Pratélan kacamatan lan kalurahan
28 Kabupatèn Wanagiri Wanagiri Pratélan kacamatan lan kalurahan
29 Kabupatèn Wanasaba Wanasaba Pratélan kacamatan lan kalurahan
30 Kutha Magelang - Pratélan kacamatan lan kalurahan
31 Kutha Pekalongan - Pratélan kacamatan lan kalurahan
32 Kutha Salatiga - Pratélan kacamatan lan kalurahan
33 Kutha Semarang - Pratélan kacamatan lan kalurahan
34 Kutha Surakarta - Pratélan kacamatan lan kalurahan
35 Kutha Tegal - Pratélan kacamatan lan kalurahan

Cathetan[besut | besut sumber]

  • ^ Kabupatèn Magelang sadurungé kutha krajan ing Kutha Magelang.
  • ^ Kabupatèn Pekalongan sadurungé kutha krajan ing Kutha Pekalongan.
  • ^ Kabupatèn Tegal sadurungé kutha krajan ing Kutha Tegal.

Uga delengen[besut | besut sumber]