Slawi, Tegal

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Slawi)
Jump to navigation Jump to search
Slawi
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • Resmi Slawi
Slawi is located in Jawa Tengah
Slawi
Slawi
Slawi is located in Indonésia
Slawi
Slawi
Koordhinat: 6°59′11″S 109°08′01″E / 6.98652°S 109.13357°E / -6.98652; 109.13357Koordhinat: 6°59′11″S 109°08′01″E / 6.98652°S 109.13357°E / -6.98652; 109.13357
Nagara Indonésia
Provinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Tegal
Kodhe laladan
administrasi
33.28.10

Slawi iku kacamatan ing Kabupatèn Tegal.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.