Menyang kontèn

Suradadi, Tegal

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Suradadi
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiSuradadi
Suradadi kapernah ing Jawa Tengah
Suradadi
Suradadi
Suradadi kapernah ing Indonesia
Suradadi
Suradadi
Koordhinat: 6°54′35″S 109°15′25″E / 6.90985°S 109.25703°E / -6.90985; 109.25703Koordhinat: 6°54′35″S 109°15′25″E / 6.90985°S 109.25703°E / -6.90985; 109.25703
NagaraIndonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènTegal
Kodhe laladan
administrasi
33.28.16

Suradadi iku kacamatan ing Kabupatèn Tegal.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.