Kedhungbanthèng, Tegal

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kedhungbanthèng
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKedungbanteng
Kedhungbanthèng kapernah ing Jawa Tengah
Kedhungbanthèng
Kedhungbanthèng
Kedhungbanthèng kapernah ing Indonésia
Kedhungbanthèng
Kedhungbanthèng
Koordhinat: 6°58′42″S 109°13′32″E / 6.97824°S 109.22568°E / -6.97824; 109.22568Koordhinat: 6°58′42″S 109°13′32″E / 6.97824°S 109.22568°E / -6.97824; 109.22568
NagaraIndonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènTegal
Kodhe laladan
administrasi
33.28.08

Kedhungbanthèng iku kacamatan ing Kabupatèn Tegal.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.