Kramat, Tegal

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kramat
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • Resmi Kramat
Kramat kapernah ing Jawa Tengah
Kramat
Kramat
Kramat kapernah ing Indonésia
Kramat
Kramat
Koordhinat: 6°52′49″S 109°11′38″E / 6.88037°S 109.19397°E / -6.88037; 109.19397Koordhinat: 6°52′49″S 109°11′38″E / 6.88037°S 109.19397°E / -6.88037; 109.19397
Nagara Indonésia
Provinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Tegal
Kodhe laladan
administrasi
33.28.15

Kramat iku kacamatan ing Kabupatèn Tegal.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.