Kramat, Tegal

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kramat
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKramat
Kramat kapernah ing Jawa Tengah
Kramat
Kramat
Kramat kapernah ing Indonésia
Kramat
Kramat
Koordhinat: 6°52′49″S 109°11′38″E / 6.88037°S 109.19397°E / -6.88037; 109.19397Koordhinat: 6°52′49″S 109°11′38″E / 6.88037°S 109.19397°E / -6.88037; 109.19397
NagaraIndonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènTegal
Kodhe laladan
administrasi
33.28.15

Kramat iku kacamatan ing Kabupatèn Tegal. Dibagi dadi 19 desa lan siji kelurahan. [1]

Desa lan Kelurahan[besut | besut sumber]

  • Desa

1. Babakan

2. Bangun Galih

3. Bongkok

4.Dinuk

5. Jatilawang

6. Kepunduhan


7. Kemuning

8. Ketileng

9. Kertaharja

10. Kertayasa

11. Kemantran

12. Kramat

13. Maribaya

14. Mejasem Timur

15. Mejasem Barat


16.Munjung Agung

17.Padaharja

18. Plumbungan.

19. Tanjung Harja

  • Kelurahan

1. Dampyak

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)