Purwadadi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Purwadadi iku kutha krajan kabupatèn Grobogan ing provinsi Jawa Tengah. Kutha iki ana ning persimpangan saka kuta-kutha liyané, Semarang ning sisih kulon, Blora ning sisih wétan, Sala ning sisih kidul, Pati ning sisih lor lan Demak lan Kudus ning sisih lor-kulan

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]