Niedorp

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Niedorp
120px
Lambang Niedorp
LocatieNiedorp.png
Lokasi Niedorp
Katrangan cekak
Provinsi: Noord-Holland
Jembar: ... km²
Pedunung: ... jiwa
Situs wèb resmi: http://www.Niedorp.nl
Pulitik
Walikutha: ...

Niedorp iku sawijining gemeente ing provinsi Holland Lor, Walanda.