Pasumbanging naraguna IhdaFaradisa

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Golèk pasumbangbukaktutup
⧼contribs-top⧽
⧼contribs-date⧽
(anyar dhéwé | lawas dhéwé) Deleng (50 luwih anyar | ) (20 | 50 | 100 | 250 | 500)

30 Januari 2011

29 Januari 2011

27 Januari 2011

26 Januari 2011

24 Januari 2011

  • 07.3924 Januari 2011 07.39 sa +572 A Sega gorèngKaca énggal: Sega goreng yaiku panganan khas ing Indonesia. Kang kudu ana ing sega goreng yaiku sega, bumbu, kecap, krupuk, endhog goreng, minyak goreng, lan ditambahi daging pitik utawa daging liy...
  • 07.1824 Januari 2011 07.18 sa −429 Gedhang gorèngTidak ada ringkasan suntingan
  • 07.0724 Januari 2011 07.07 sa +390 A Gedhang gorèngKaca énggal: Carane nggawe gedhang goreng: * gedhang dioncekki saka kulite banjur disigar dadi 2. * banyu, gula pasir, panili setengah bungkus, uyah sacukupe, diudheg bareng glepung gandum. * gedha...
  • 07.0424 Januari 2011 07.04 sa +293 A Wédang jaéKaca énggal: Wedang jahe yaiku omben-omben kang digawe saka jahe. Wedang jahe nduweni kasiyat bisa ngangetake awak, nambani masuk angin lan weteng kembung. Wedang jahe digawe saka jahe yang dibakar...
(anyar dhéwé | lawas dhéwé) Deleng (50 luwih anyar | ) (20 | 50 | 100 | 250 | 500)