Disimilasi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Disimilasi ya iku ngowahi swaraning tembung utawa ilangé amarga swara mau kakèhan.

Tuladha:

  • ramah-ramah - ramah-tamah
  • sajjana - sarjana

Uga delengen[besut | besut sumber]