Disimilasi

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Disimilasi ya iku ngowahi swaraning tembung utawa ilangé amarga swara mau kakèhan.

Tuladha:

  • ramah-ramah - ramah-tamah
  • sajjana - sarjana

Deleng uga[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Disimilasi&oldid=964723"