Kemul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Lukisan kang ngambarake mupangaté kemul ing wayah turu

Kemul ya iku piranti kang dienggo nalika turu utawa nalika ngrasa katisen. Kemul macem-macem regane miturut kandel orané kemul, bahan kanggo gawé kemul, lan papan dodolane kemul. Saiki, akèh kemul kang maneka werna gambar supaya bisa narik konsumen anggone tuku kemul.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kemul&oldid=1075034"