Kemul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Lukisan kang nggambaraké mupangaté kemul ing wayah turu

Kemul utawa selimut ya iku piranti kang dienggo nalika turu utawa nalika ngrasa katisen. Kemul warna-warna regane miturut kandel orané kemul, bahan kanggo gawé kemul, lan papan dodolane kemul. Saiki, akèh kemul kang manéka warna gambar supaya bisa narik konsumen anggoné tuku kemul.