Klasa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Klasa ya iku piranti kanggo lèmèk nalika nglékar, jagongan, lèsèhan utawa turu kang kagawé saka plastik, méndhong, godhong pandhan, utawa penjalin kang dirajut nganti awangun kothak. Ana uga sing digawé saka blarak (godhong klapa). Klasa uga asring digawa manawa arep plesiran sakulawarga. Plesir menyang pasisir, gunung, taman, lan panggonan plesir liyan