Cithakan:Propinsi ing Indonésia

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
(Dipunpindhah saking Cithakan:Provinsi ing Indonésia)
Jujug: pandhu arah, pados