Bussum

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Bussum
Coat of arms of Bussum.svg
Lambang Bussum
LocatieBussum.png
Lokasi Bussum
Katrangan cekak
Propinsi: Noord-Holland
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Situs wèb resmi: http://www.Bussum.nl
Pulitik
Walikutha: ...

Bussum iku gemeente ing propinsi Holland Lor, Walanda.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Bussum&oldid=1045008"