Bennebroek

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Bennebroek
Bennebroek wapen.svg
Lambang Bennebroek
LocatieBennebroek.png
Lokasi Bennebroek
Katrangan cekak
Propinsi: Noord-Holland
Jembar: 1,79 km²
Padunung: 5.098 jiwa
Situs wèb resmi: http://www.Bennebroek.nl
Pulitik
Walikutha: Han van Leeuwen (sementara) (parté D66)

Bennebroek iku gemeente ing propinsi Holland Lor, Walanda.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Bennebroek&oldid=1053917"