Papan Anggegana Hang Nadim

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Papan Anggegana Hang Nadim

Papan Anggegana Hang Nadim (IATA: BTH, ICAO: WIDD)[1] utawi ingkan dipunkenal kanthi nama Papan Anggegana Internasional Hang Nadim inggih punika sawijining papan anggegana ingkang dumunung ing Kutha Batam, Kapuloan Riau. Papan anggegana punika pikantuk nama saking Laksamana Hang Nadim ingkang misuwur saking Kasultanan Malaka. Papan Anggegana punika kagungan landas pacu sakitar 4.025 meter ingkang dadosaken papan anggegana punika minangka papan anggegana ingkang kagungan landasan pacu paling dawa ing Indonesia[2]. Kanthi kahanan mekaten, Papan Anggegana Hang Nadim saged nampung wolu las pesawat ingkang ageng kaliyan jinis Boeing 767.

Panyebrangan féri sampun dados metode transportasi utama saperlu tindakan dhateng pulo-pulo sebrang, kalebet Singapura. Ananging samsaya dangu, panyebrangan migunakaken féri wiwit kirang efektif, saéngga kabangun Papan Anggegana Hang Nadim. Papan Anggegana punika kabukti cekap efektif lan wiwitanipun kakmbangaken minangka alternatif Papan Anggegana Internasional Changi ingkang dumunung wonten ing Singapura amargi papan anggegana punika kagungan landasan pacu ingkang dawa saperlu nampung pesawat-pesawat jinis Boeing 747. Ananging, papan anggegana punika ugi pikantuk saingan ingkang lumayan ketat saking papan anggegana-papan anggegana sanés ing Wewengkon Pertumbuhan Segitiga Sijori kadosta Papan Anggegana Internasional Senai ingkang dumunung ing Johor Bahru (saking nagara Malaysia) lan Papan Anggegana Internasional Changi Singapura ingkang dumunung ing Singapura.[3]

Sajarah[besut | besut sumber]

Papan Anggegana (1960-1965)[besut | besut sumber]

Papan Anggegana Hang Nadim wiwit operasi nalika taun 1960 dipuntandhnai ingkang angka pisan saperlu ngadani perbaikan inggih punika pendamelan landasan pacu (runway) dawanipun 4.025 méter.

Papan Anggegana Nasional (1965-1970)[besut | besut sumber]

Gangsal taun salajengipun kabuka kanthi resmi ing taun 1965 kanthi nglayani penerbangan domestik ingkang nglayani rute penerbangan langsung kadosta Papan Anggegana Kemayoran (Jakarta), Papan Anggegana Internasional Juanda (Surabaya), Papan Anggegana Internasional Husein Sastranagara (Bandung), Papan Anggegana Internasional Polonia (Medan), Pekanbaru, Papan Anggegana Tabing (Padang) lan Papan Anggegana Internasional Sultan Mahmud Badaruddin II (Palembang).[4]

Papan Anggegana Internasional (1970-1975)[besut | besut sumber]

Gangsal taun salajengipun kabuka kanthi resmi nalika ing taun 1970 kanthi nglayani penerbangan internasional ingkang nglayani rute penerbangan langsung kadosta Papan Anggegana Internasional Senai ingkang dumunung ing Johor Bahru (saking nagara Malaysia) lan Papan Anggegana Internasional Changi Singapura ingkang dumunung ing Singapura.

Kabuka Umum (1975-sapunika)[besut | besut sumber]

Gangsal taun salajengipun dipunresmikaken déning Bapak Jendral Presiden Republik Singapura inggih punika Dhoktor Benjamin Henry Sheares nalika taun 1975 kanthi nglayani penerbangan papan anggegana internasional ingkang miyos kanthi nama "Papan Anggegana Hang Nadim" kanthi ngalayani penerbangan internasional dipuntandhnai kanthi mendaraipun 6 pesawat udhara kagunganipun Malaysia-Singapore Airlines, wonten ing landasan ingkang taksih darurat arupi lemah ingkang dipunperusahaan penerbangan saking Malaysia lan Singapura sarta anak perusahaanipun "Malaysian Airline System" (sapunika Malaysia Airlines) lan Singapore Airlines dipunbentuk, mbikak jaringan penerbangan dhateng Batam kanthi berkala.

Maskapé Penerbangan lan Tujuan[besut | besut sumber]

Cithakan:Airport-dest-list

Cathetan Suku[besut | besut sumber]

  1. ^ http://www.bpbatam.go.id/ini/strategicBusiness/airport_info.jsp
  2. ^ http://citralautanteduh.wordpress.com/2011/06/09/hang-nadim-papan anggegana-dengan-landasan-terpanjang-di-indonesia/
  3. ^ http://www.skyscanner.co.id/papan anggegana/bth/batam-papan anggegana.html
  4. ^ http://www.gloopic.net/sejarah-papan anggegana/bandar-udara-hang-nadim-batam

Pranala NJaba[besut | besut sumber]