Papan Anggegana Umbu Mehang Kunda

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Papan Anggegana Umbu Mehang Kunda
IATA: WGPICAO: WAWD
Ikhtisar
Jinis bandhara Sipil
Lokasi Kutha Waingapu, Nusa Tenggara Wétan
Èlevasi 10 m ( 33 ft)
Koordinat 9°40′10.14″S, 120°18′07.54″E
NAM Air Boeing 737-500 taking off from Mau Hau Airport.jpg

Papan Anggegana Umbu Mehang Kunda sak durunge nduwè jeneng Papan Anggegana Mau Hau iku salah sawijining papan anggegana ing Kutha Waingapu, Kabupatèn Sumba Wétan, Provinsi Nusa Tenggara Wétan, Indonésia. Papan anggegana iki nduwèni ukuran landhas pacu 2.000 x 30 m, lan nduwé arah (Inggris:azimuth) 150° saka lor. Adohé saka tengah kutha Waingapu kurang luwih 7 km.

Pranala njaba[besut | besut sumber]