Papan Anggegana Sultan Aji Muhammad Sulaiman

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Papan Anggegana Sultan Aji Muhammad Sulaiman
Summary

Papan Anggegana Sultan Aji Muhammad Sulaiman (kodhe IATA: BPN; ICAO: WALL) iku papan anggegana domestik lan internasional ing Balikpapan, Kalimantan Wétan. Papan Anggegana iki dioperasèkaké déning PT Angkasa Pura I lan dibuka tanggal 6 Agustus 1997. Papan Anggegana iki duwé jembar 300 hèktar.

Data-data[besut | besut sumber]

Data Papan Anggegana[besut | besut sumber]

Domestik lan Internasional,

Let saka pusat kutha Balikpapan: 4,5 km (2,5 mil),

Posisi 01°16´02"LS, 116°53´38"BT,

Elevasi 3,75m (12 kaki),

Terminal Penumpang Domestik 1917m²,

Terminal Penumpang Internasional 860m²

Terminal Kargo

Hangar Fix wing 2 pesawat setara B737

Hangar Rotary wing 6 helikopter setara C212

bisa didharati Boeing-747 lan Airbus A-330

Data Lapangan Terbang[besut | besut sumber]

Runway: Heading 07/25, 2.495m x 45m, ILS

Maskapé[besut | besut sumber]

Sawetara maskapé sing dilayani papan anggegana iki:

Dalam Negeri[besut | besut sumber]

Luar Negri[besut | besut sumber]

Delenga uga[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]