Papan Anggegana Halim Perdanakusuma

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Papan Anggegana Halim Perdanakusuma
Ringkesan
Jinis papan anggegana Sipil
militèr
Kaprisidhènan
Kang baku PT Angkasa Pura II
Kang nglakokaké PT Angkasa Pura II
Ngladèni Jakarta, Indonésia
Pernah Jakarta Timur
Lapangan pamaburan Cililitan ing taun 1925
Montor mabur Fokker F.VII kang ana ing lapangan pamaburan Cililitan (1929)

Papan Anggegana Halim Perdanakusuma ya iku slah siji papan anggegana kang ana ing Jakarta, Indonésia. Papan anggegana Halim Perdanakusuma unga diginakake minangka Komando Operasi Angkatan Udara I (Koops AU I) TNI-AU. Sadurungé papan anggegana Halim duwé jeneng kanthi sesebutan lapangan udara Cililitan[1].


Cathetan sikil[besut | besut sumber]

  1. Singgih Handoyo; Dudi Sudibyo (2011). Aviapedia: ensiklopedia umum penerbangan. Penerbit Buku Kompas. kk. 151–. ISBN 978-979-709-547-5. Dijupuk 22 May 2012.