Papan Anggegana Halim Perdanakusuma

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Papan Anggegana Halim Perdanakusuma
IATA: HLPICAO: WIIH
Ringkesan
Tipe Airport sipil, militer lan Kaprisidhènan
Owner PT Angkasa Pura II
Operator PT Angkasa Pura II
Nglayani Jawa kulon, Indonésia
Lokasi Jakarta
Lapangan pamaburan Cililitan ing taun 1925
Montor mabur Fokker F.VII kang ana ing lapangan pamaburan Cililitan (1929)

Papan Anggegana Halim Perdanakusuma ya iku slah sawijining papan anggegana kang ana ing Jakarta, Indonésia. Papan anggegana Halim Perdanakusuma unga diginakake minangka Komando Operasi Angkatan Udara I (Koops AU I) TNI-AU. Sadurungé papan anggegana Halim nduwèni jeneng kanthi sesebutan lapangan udara Cililitan[1].

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

  1. ^ Singgih Handoyo; Dudi Sudibyo (2011). Aviapedia: ensiklopedia umum penerbangan. Penerbit Buku Kompas. pp. 151–. ISBN 978-979-709-547-5. Retrieved 22 May 2012.