Papan Anggegana Moses Kilangin

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Papan Anggegana Moses Kilangin
Ringkesan
Ngladèni Timika, Nduga, Lanny Jaya, Asmat
Pernah Timika
Élevasi MISLS 31,39M m / 102,98556430446195 ft
Koordhinat Latitude S04* 31.8833', Longtitude E136* 53.3000'
Sana playu
Ener Dawa Palumahan
m ft
2.340 7.675 Aspal

Papan Anggegana Moses Kilangin ya iku siji papan anggegana kang nduwèni kod WABP kagolong Papan Anggegana ing Indonésia.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cathetan sikil[besut | besut sumber]