Papan Anggegana Moses Kilangin

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Papan Anggegana Moses Kilangin
Ringkesan
NgladèniTimika, Nduga, Lanny Jaya, Asmat
PernahTimika
Élevasi MISLS31,39M m / 102,98556430446195 ft
KoordhinatLatitude S04* 31.8833', Longtitude E136* 53.3000'
Sana playu
Ener Dawa Palumahan
m ft
2.340 7.675 Aspal

Papan Anggegana Moses Kilangin ya iku siji papan anggegana kang nduwèni kod WABP kagolong Papan Anggegana ing Indonésia.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cathetan sikil[besut | besut sumber]