Johor Bahru

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Kreteg sing ngubungaké Singapura (Woodlands)-Johor Bahru. Ing latar mburi pemandangan kutha Johor Bahru.

Johor Bahru (uga diéja Johor Baru lan Johore Bahru, lan biasané dicekak JB) iku jeneng kutha krajan nagara bagéan Johor ing Malaysia, dumunung ing sisih kidul Ujung Malaysia. Jeneng "Johor Bahru" uga ngarujuk marang wewengkon metropolitan ing saubengé. Minangka sawijining kutha, Johor Bahru iku kutha paling gedhé kaloro ing Malaysia sawisé Kuala Blethok.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Johor_Bahru&oldid=1010012"