Johor Bahru

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Johor Bahru

Johor Bahru (uga diéja Johor Baru lan Johore Bahru, lan racaké dicekak JB) iku jeneng kutha krajan praja Johor ing Malaysia, dumunung ing sisih kidul Ujung Malaysia. Jeneng "Johor Bahru" uga tegesé wewengkon metropolitan ing saubengé. Minangka sawijining kutha, Johor Bahru iku kutha gedhé dhéwé kaloro ing Malaysia sawisé Kuala Lumpur.

Pranala njaba[besut | besut sumber]