Johor Bahru

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Johor Bahru

Johor Bahru (uga diéja Johor Baru lan Johore Bahru, lan racaké dicekak JB) iku jeneng kutha krajan praja Johor ing Malaysia, dumunung ing sisih kidul Ujung Malaysia. Jeneng "Johor Bahru" uga tegesé wewengkon metropolitan ing saubengé. Minangka siji kutha, Johor Bahru iku kutha gedhé dhéwé kaloro ing Malaysia sawisé Kuala Lumpur.

Pranala njaba[besut | besut sumber]