Menyang kontèn

Parit Jawa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Parit Jawa
Parit Jawa in Muar District

Parit Jawa minangka mukim ing Kecamatan Muar, Johor, Malaysia..[1][2]

Geografi[besut | besut sumber]

Parit Jawa sumebar ing saindenging tanah 71 km2 kanthi pedunung 11.319 jiwa.[3]

Rujukan[besut | besut sumber]

Koordhinat: 1°57′N 102°39′E / 1.950°N 102.650°E / 1.950; 102.650

  1. "Kosmo! Online - Rencana Utama". Kosmo.com.my. Diarsip saka sing asli ing 2015-11-25. Dibukak ing 2017-03-12.
  2. [1]
  3. "Daerah Muar : HAJI MOHD HAYAL BIN ATAN". Apps.water.gov.my. Diarsip saka sing asli (PDF) ing 2019-11-01. Dibukak ing 2017-03-12.