Pulo Aur (Malaysia)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pulo Aur
Géografi

Pulo Aur iku siji pulo sing dumunung kira-kira 60 kilomèter sawétané Mersing ing Johor, Malaysia. Pulo Aur minangka bagéan saka kawasan Taman Marin Johor.

Pulo Aur wujud salah siji saka gugusan pulo ing Segara Cina Kidul ing pesisir segara Johor, Malaysia.

Pranala njaba[besut | besut sumber]