Pulo Aur (Malaysia)

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Pulo Aur (Malaysia)
Geografi
Negara

Pulo Aur iku sawijining pulo sing dumunung kira-kira 60 kilomèter sawétané Mersing ing Johor, Malaysia. Pulo Aur minangka bagéan saka kawasan Taman Marin Johor.

Pulo Aur arupa salah siji saka gugusan pulo ing Segara Cina Kidul ing pesisir segara Johor, Malaysia.

Pranala jaba[sunting | besut sumber]