Prejanjèn Anyar

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Prejanjèan Anyar (Basa Indonésia: Perjanjian Baru), iku bagéyan saka Alkitab Kristen sing tinulis sawisé kelairan Gusti Yesus. Kitab Prajanjian Anyar kabèh ditulis nganggo basa Yunani. Tembung "Prejanjèan Anyar" iku dijarwakaké saka basa Latin, Novum Testamentum, sing jarwan saka Basa Yunani: ΗΚαινη Διαθηκη, I Keni Diathiki. Isiné kasusun saka Injil lan layang-layang. Sabagéyan gedhé ya layang-layangé Paulus marang para umat jemuwah.

Isi[sunting | sunting sumber]

  1. Injil Matius
  2. Injil Markus
  3. Injil Lukas
  4. Injil Yohanes
  5. Para Rasul
  6. Layang Paulus Roma
  7. I Korintus
  8. II Korintus
  9. Layang Paulus Galatia
  10. Layang Paulus Efesus
  11. Filipi
  12. Layang Paulus Kolose
  13. I Tesalonika
  14. II Tesalonika
  15. I Timotius
  16. II Timotius
  17. Kitab Titus
  18. Filemon
  19. Layang Ibrani
  20. Yakobus
  21. I Petrus
  22. II Petrus
  23. I Yohanes
  24. II Yohanes
  25. III Yohanes
  26. Layang Yudas
  27. Kitab Wahyu

Réferènsi[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Prejanjèn_Anyar&oldid=862243"