Hosea

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Hosea sing tegesé kaslamatan, iku nabi sing muncul sawisé Nabi Amos. Dhèwèké asalé saka karaton lor: Israel.

Hosea kotbah marang wong-wong Israel sadhurungé karaton iki dibedhah ing taun 721 SM. Hosea prihatin banget mikiraké kahanan wong Israel, kabèh padha ora setya marang Gusti Allah. Hosea madhakaké iki karo wong wadhon sing ora setya marang bojoné.


Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Hosea&oldid=816959"