Layang Ibrani

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Layang Ibrani iki ditujokaké marang wong-wong Kristen, sing amarga ngalami tekanan terus, mbokmenawa bakal murtad saka kaprecayaning marang Gusti Yesus. Penulis layang iki ora dimangertèni.

Layang iki isiné muji Gusti Yesus karo mènèhi alesan menawa Gusti Yesus iku Putra Bapa sing kudu dimumulèni.

Isi[sunting | sunting sumber]

  • Pambuka 1:1-3
  • Gusti Yesus luwih dhuwur tinimbang para malékat 1:4--2:18
  • Gusti Yesus luwih dhuwur tinimbang Musa dan Yosua 3:1--4:13
  • Kastamiwan pagawéyan Gusti Yesus 4:14--7:28
  • Kastamiwan janji Gusti Yesus 8:1--9:28
  • Kastamiwan kurban Gusti Yesus 10:1-39
  • Wigatiné iman kaprecayan 11:1--12:29
  • Wejangan lan panutup 13:1-25
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Layang_Ibrani&oldid=803783"