Injil Yohanes

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Injil Yohanes bab 1 ayat 1-5
Injil Yohanes bab 3 ayat 16

Injil Yohanes, iku kitab Injil sing kaping papat. Injil iki béda dhéwé karo telung Injil liyané sing padha-padha diarani Injil sinoptis (ringkesan carita). Injil Yohanes sipaté ora sinoptis nanging falsafi. Gusti Yesus dipadhaaké karo "Sabdaning Gusti sing wis dadi daging".


Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Injil_Yohanes&oldid=816871"