II Petrus

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Layang Petrus sing kapindho iki terusané sing kapisan. Ing layang iki sing utamané dibahas ya masalah yèn ana wong-wong sing ngajar yèn Gusti Yesus ora bakal rawuh manèh.

Layang iki uga nerangaké yèn rawuhing Gusti iku rada kasèp amarga Gusti "ora kersa yèn wong sijia bakal sirna. Panjenengané kersa supaya kabèh wong tobat saka dosa-dosané".

Isi[sunting | sunting sumber]

  • Pambuka 1:1-2
  • Gusti Allah nimbali wong-wong Kristen 1:3-21
  • Guru-guru palsu 2:1-22
  • Rawuhing Kristus sing kapindho 3:1-18
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=II_Petrus&oldid=816940"