Para Rasul

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
ApostleFedorZubov.jpg

Kitab Para Rasul iku, terusané kitab Injil Lukas. Ing kitab iki, sajarahé para rasul utawa siswané Gusti Yesus dicaritakaké. Kitab Pra Rasul iki uga isih kagolong kitab Injil.

Kitab iki uga katulis déning Santo Lukas ing sakiwa-tengené taun 120 Masehi.

Pamiwitané kitab iki yakuwi Mikrading Gusti Yesus ing swarga. Banjur ana carita bab Pantekosta lan prakara jemuwah Kristen sing awal.


Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Para_Rasul&oldid=803711"