Zefanya

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Zefanya iku sawijining nabi sing ngaturaké wewelingé ing taun-taun pungkasan saka dari abad ka-7 SM, kira-kira kiwa-tengené dasawarsa sadurungé Raja Yosia ngayasa nganaaké pambecikan-pambecikan ing bidhang agama ing taun 621 SM.

Intisari buku iki mèmper karo buku-buku nabi liyané yakuwi: bab ancaman satekané malapetaka lan pangrusakan gedhé, wujuding dendha kaukumaning olèhé mamuja ing dewa-dewa déning bangsa Yehuda. Bangsa-bangsa liya uga bakal diukum déning Gusti Allah. Ananging sanadyan Yerusalem mélu dirusak, bakal teka manèh wanci kapan kutha iku bakal dienggoni wong-wong sing jujur lan taat marang Gusti.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Zefanya&oldid=816849"