Injil Lukas

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Injil Lukas iku salah sijining kitab Injil sing dikarang déning Santo Lukas. Santo Lukas utawa Lukas iku miturut tradhisi sawijining dhokter. Dhèwèke saliyané manulis Injil iku, ya nulis kitab Para Rasul. Miturut para pakar Alkitab, kitab iki ditulis sakiwa-tengené taun 120 Masehi.


Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Injil_Lukas&oldid=816806"