Kidung Agung

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Kidung Agung (ing basa Ibrani: Shir-HaShirim) iku kelumpukan tetembangan asmara lan malahan ana sing erotis. Amarga iku, kerep diarteake sawijining hubungan antara Gusti Allah karo umat-E.

Biasane kitab Prajanjian Lawas sing kaping-22 iki dianggep ditulis déning nabi Suleman utawa Salomo. Mulané ing basa Inggris diarani "The Song of Solomon".

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kidung_Agung&oldid=803629"