II Korintus

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

II Korintus, iku pakumpulané layang rasul Paulus marang para jumuwah ing kutha Korintus kaping pindho. Kitab iki bagéyan saka Prajanjian Anyar.


Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=II_Korintus&oldid=816873"