Layang Paulus Kolose

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Layang Paulus Kolose, iku layang-layangé rasul Paulus marang jemuwah ing tlatah Kolose, Yunani.


Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.