Kitab Barukh

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Kitab Barukh iku salah sijining kitab Alkitab sing kagolong Deuterokanonika. Dadi kitab iki asliné ing basa Ibrani ora ana. Sing ana mung versi basa Yunani sajroning Septuaginta.

Kutipan saka Kitab Barukh sajroning Prajanjian Anyar[sunting | sunting sumber]


Isi[sunting | sunting sumber]

  • 1:1-14 Pambuka
  • 1:15-2:10 Ngaku dosa
  • 2:11-3:8 Donga pangampunan
  • 3:9-4:14 Sasambatan kawicaksanan
  • 4:5-5:9 Wejangan kanggo wong sing dibuwang
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kitab_Barukh&oldid=863857"