II Tesalonika

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Layang Paulus marang para jemuwah ing Tesalonika II iku terusané layang Paulus marang para jemuwah ing Tesalonika sing kapisan.

Isi[sunting | sunting sumber]

  • Pambuka 1:1-2
  • Puji lan saran 1:3-12
  • Pamedaran praka rawuhé Gusti Yesus ing donya kanggo kaping loro 2:1-17
  • Wejangan prakara kepriyé sajatiné wong Kristen kudu tumingkah 3:1-15
  • Pamuput 3:16-18


Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=II_Tesalonika&oldid=816957"