III Yohanes

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Layang Yohanes sing kaping telu iki ditulis déning sawijining "pamimpin jemuwah" marang sesepuh liyané sing diarani Gayus. Panulis layang iki muji Gayus amarga gawéyané ngréwangi wong-wong Kristen liyané. Dhèwèké uga ngélikaké Gayus supaya waspadha karo sawijining wong sing jenengé Diotrefes.

Isi[sunting | sunting sumber]

  • Pambuka1-4
  • Gayus dipuji 5-8
  • Diotrefes disalahaké 9-10
  • Demetrius dipuji 11-12
  • Panutup 13-15
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=III_Yohanes&oldid=803786"