II Yohanes

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Layang Yohanes sing kapindho iki ditulis déning "pamimpin jemuwah" marang "Ibu sing dipilih déning Gusti Allah" lan marang para putra sing kinasih. Mbokmenawa sing dikarepaké iku para anggota jemuwah.

Ing sajroning layang sing cekak iki sang panulis layang njaluk rong prakara:

  • Pisan, supaya padha ngasihi ing wong liya.
  • Pindho, supaya padha waspadha marang guru-guru palsu lan ajaran-ajaran guru-guru iku.

Isi[sunting | sunting sumber]

  • Pambuka1-3
  • Bab wigatining kasih 4-6
  • Ngélikaké bab ajaran-ajaran sing salah 7-11
  • Panutup 12-13
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=II_Yohanes&oldid=803785"