Masmur

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Masmoer 1.jpg

Kitab Masmur saka basa Ibrani: mizmor utawa kerep ditulis mitsmor. Ing pira-pira basa Eropah kitab iki diarani "Psalm" sing dijupuk saka basa Yunani: "Psalmos". Ing basa Melayu kitab iki diarani kitab Zabur, saka basa Arab.

Masmur iku buku kidung-kidung. Katonané yasané Ratu Dawud. Gusti Yesus uga akèh ngasta ayat-ayat Masmur.

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Masmur ing Wikimedia Commons.


Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Masmur&oldid=863860"