Layang Yudas

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Layang Yudas iki katulis kanggo ngélékaké para pamaca supaya waspadha marang guru-guru palsu sing ngaku-aku Kristen.

Ing layang sing cekak iki, isiné mèmper layang Petrus sing kapindho. Sang panulis mènèhi dhorongan marang para pamacaa supaya terus berjuang kanggo iman.


Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Layang_Yudas&oldid=803764"