Persiba Balikpapan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Stadhion Persiba Balikpapan
Persiba Balikpapan
Logo Persiba
Jeneng dawaPersatuan Bal-balan Indonésia
Balikpapan
ParabanBeruang Madu,
Lunyo kaya Lenga
Yasa1950
StadhiyonStadion Persiba,
Balikpapan, Kalimantan Wétan, Indonésia
Momotan15.000
LigaLiga Super Indonésia
Kandhang
Njaban
Current season

Persiba Balikpapan utawa Persatuan Bal-balan Indonésia Balikpapan ya iku kelompok/tim bal-balan kang duwé markas ana ing kutha Balikpapan, Kalimantan Wétan, Indonésia, kang madeg wiwit taun 1950. Tim Persina Balikpapan duwé parapan ing donya bal-balan ya iku Beruang Madu (maskot Kutha Balikpapan), utawa misuwur kanthi parapan tim balistik. Suporter Persiba Balikpapan dijenengake Gasper.

Ing taun 2011, Persiba kapimpin déning panjenengané H. Syahril HM Taher. Manajer Umum Persiba ing wektu iku panjenengané Ir. Jamal Al-Rasyid, MM.Lan dilatih déning Hariadi asal kuthasalatiga Jawa Tengah Indonésia, kang ngantékake junaidi.

Tim Tetuan[besut | besut sumber]

Cathetan: Gendéra nuduhaké tim nasional pemain miturut peraturan FIFA. Pemain bisa waé duwé luwih saka siji kewarganegaraan.

No. Pos. Jeneng
15 Indonésia GK I Made Wirawan
24 Indonésia GK Galih Firmansyah
30 Indonésia GK Tri Sandi Utomo
5 Indonésia DF Absor Fauzi
16 Indonésia DF Eddy Gunawan
20 Kroasia DF Mijo Dadic 12px|Kapten
26 Indonésia DF Rusdiansyah
91 Indonésia DF Iqbal Samad
28 Indonésia DF Muhammadan
45 Indonésia DF Erik Setiawan
55 Indonésia DF Ali Akmal
6 Indonésia MF Asri Akbar
No. Pos. Jeneng
7 Indonésia MF Stevanus Bungaran
10 Argèntina MF Robertino Pugliara
11 Indonésia MF Muhammad Bahtiar
15 Itali MF Grezco e'l Nero
19 Indonésia MF Abdul Hamid Mony
25 Indonésia MF Jeffry Dwi Had
31 Indonésia MF Trias Budi Susanto
71 Indonésia MF Dwi Joko Prihatin
9 Singapura FW Khairul Amri
17 Paraguay FW Aldo Barreto
22 Indonésia FW Sultan Samma
87 Indonésia FW Eki Nurhakim

Pranala njaba[besut | besut sumber]