Persela Lamongan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Persela Lamongan
Logo Persela
Jeneng dawa Persatuan Sepak Bola Lamongan
Paraban Laskar Jaka Tingkir
Si Ikan Lele
Yasa 18 April 1967
Stadhiyon Surajaya
Lamongan, Indonésia
Momotan 15.000
Liga Liga Super Indonésia
Kandhang
Njaban
[[Liga Super Indonésia 2011-2012|Current season]]

Persatuan Sepak Bola Lamongan (biyasa kasingkat: Persela) lan duwé jejuluk Laskar Joko Tingkir ya iku sawijing klub bal-balan Indonésia kang markase ana ing Lamongan, Jawa Timur.

Cathetan Prestasi[besut | besut sumber]

Liga Indonésia

  • 1994/95: Divisi II
  • 1995/96: Divisi II
  • 1996/97: Divisi II
  • 1997/98: Kompetisi Terhenti
  • 1998/99: Divisi II
  • 1999/00: Divisi II
  • 2001: Divisi II (Promosi ke Divisi I)
  • 2002: Peringkat ke-3 Grup 2 Divisi I
  • 2003: Promosi ke Divisi Utama
  • 2004: Peringkat ke-12
  • 2005: Peringkat ke-8 Wewengkon Timur
  • 2006: Peringkat ke-6 Wewengkon Timur
  • 2007: Peringkat ke-6 Wewengkon Barat (promosi Superliga)

Indonésia Super League

  • 2008/09: Peringkat ke-6
  • 2009/10: Peringkat ke-14
  • 2010/11: Peringkat ke-9

Piala Indonésia

  • 2005: Putaran 1
  • 2006: Putaran 2
  • 2007: Putaran 1
  • 2008/09: Putaran 2
  • 2009/10: 16 Besar

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

Cithakan:Sepak bola Ing Indonésia