Persema Malang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Persema Malang
Logo Persema
Jeneng dawa Persatuan Sepak Bola Malang
Paraban Laskar Ken Arok
Yasa 20 Juni 1953
Stadhiyon Stadion Gajayana, Malang, Jawa Timur, Indonésia
Momotan 23.000
ke 5 sementara
Kandhang
Njaban
Current season

Persatuan Sepak bola Indonésia Malang (biyasa kasingkat: Persema) ya iku sawijining klub bal-balan Indonésia kang markase ana ing kutha Malang, Provinsi Jawa Timur. Persema ya iku sadulur tuwa saka Klub Arema Indonésia. Persema ngelangsungake tetandhingan kandange ing Stadion Gajayana. Persema uga duwé supporter kang duwé jeneng Ngalamania.

Sajarah[besut | besut sumber]

Persema ya iku klub eks Perserikatan kang diadhekake ing 20 Juni 1953.[1] Tampil kaping pisan ing jenjang paling dhuwur Liga Indonésia, Persema ora pernah meroleh gelar. Persema uga sempet terdegradasi saka divisi paling dhuwur marang jenjang kapindho ing taun 2003, namung balik manih ing level paling dhuwur dua taun sak bare.[1]

Pemasok kostum[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Info Tim Persema Malang". goal.com. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Liga Prima Indonésia Cithakan:Liga Primer Indonésia Cithakan:Sepak bola ing Indonésia