Persema Malang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Persema Malang
Logo Persema
Jeneng dawaPersatuan Sepak Bola Malang
ParabanLaskar Ken Arok
Yasa20 Juni 1953
StadhiyonStadion Gajayana, Malang, Jawa Timur, Indonésia
Momotan23.000
ke 5 sementara
Kandhang
Njaban
Current season

Persatuan Sepak bola Indonésia Malang (biyasa kasingkat: Persema) ya iku sawijining klub bal-balan Indonésia kang markase ana ing kutha Malang, Provinsi Jawa Timur. Persema ya iku sadulur tuwa saka Klub Arema Indonésia. Persema ngelangsungake tetandhingan kandange ing Stadion Gajayana. Persema uga duwé supporter kang duwé jeneng Ngalamania.

Sajarah[besut | besut sumber]

Persema ya iku klub eks Perserikatan kang diadhekake ing 20 Juni 1953.[1] Tampil kaping pisan ing jenjang paling dhuwur Liga Indonésia, Persema ora pernah meroleh gelar. Persema uga sempet terdegradasi saka divisi paling dhuwur marang jenjang kapindho ing taun 2003, namung balik manih ing level paling dhuwur dua taun sak bare.[1]

Pemasok kostum[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Info Tim Persema Malang". goal.com. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Liga Prima Indonésia Cithakan:Liga Primer Indonésia Cithakan:Sepak bola ing Indonésia