Persiba Bantul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Persiba Bantul
200px|Logo persiba
Jeneng dawa Persatuan Sepak Bola Indonésia Bantul
Paraban Gajah Jawa
Laskar Sultan Agung
Yasa 1967
Stadhiyon Stadion Sultan Agung,
Bantul, Indonésia
Momotan 35,000
Liga Liga 3
Kandhang
Njaban

Persatuan Sepak bola Indonésia Bantul (biyasa kasingkat: Persiba) ya iku klub bal-balan Indonésia kang asalé saka Kabupatèn Bantul, Provinsi Daerah Istimewa Yogyakarta. Tim kang markase ana ing Stadion Sultan Agung iki duwé kelompok suporter kang jenenge Paserbumi (Pasukan Suporter Bantul Militan).

Skuat[besut | besut sumber]

Indonésian Premier League 2011–2012[besut | besut sumber]

Cathetan: Gendéra nuduhaké tim nasional pemain miturut peraturan FIFA. Pemain bisa waé duwé luwih saka siji kewarganegaraan.

No. Pos. Jeneng
1 Indonésia Wahyu Tri Nugroho
21 Indonésia Agus Marwanto
20 Indonésia Andi Setiawan
5 Indonésia Nopendi
4 Brazil Carlos Eduardo Bizzaro
13 Indonésia Wahyu Wijiastanto
3 Indonésia Anwarudin
6 Indonésia Achmad Taufiq
19 Indonésia Slamet Widodo
2 Indonésia Burhanudin Nihe
23 Indonésia Arwin
24 Indonésia Adrianus Patrik Domal
8 Indonésia Johan Manaji
No. Pos. Jeneng
17 Indonésia Xyz Roeroe
11 Indonésia Slamet Nurcahyo
25 Indonésia Angga Patra Tama
ab 2785 Indonésia Busana
22 Nèderlan Ugik van der Sugiyanto
29 Indonésia Kornelis Kaimu
46 Prancis Ronald
10 Nigeria Ernest Jeremiah
8 Cithakan:Country data Koréa Kim Yonghan
9 Argèntina Ezequiel González
12 Nigeria Fortune udo

Susunan Perangkat Tim Persiba Bantul[besut | besut sumber]

Position Name
Pelatih Kepala Sajuri Syahid, S.Pd
Asisten Pelatih Sajuri Syahid, S.Pd
Pelatih Kiper Benyamin Van Brauklen
Pelatih Fisik Purwo Wasono
Dhokter Tim dr. Agus Tri Widiyantara
Masseur Jamat
Gimin

Prestasi[besut | besut sumber]

Liga Indonésia[besut | besut sumber]

Piala[besut | besut sumber]

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]