UNDP: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
1 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎Sajarah: éjaan, replaced: mujudaké → minangka
(éjaan, replaced: antara liya → antarané, biasané → biyasané, Britania Raya → Karajan Manunggal, didegaké → diyasa, jroning → sajeroning (2), luwih saka → punjul (2), pembangunan → pangyasa (2), Pembangunan → Pangyasa, pusat → punjer)
(→‎Sajarah: éjaan, replaced: mujudaké → minangka)
 
UNDP diyasa ing taun [[1965]] minangka penggabungan rong organisasi sadurungé (Program Bantuan Teknis PBB lan Program Dana Khusus PBB).
Organisasi iki disawang minangka organisasi kang nglakokaké tugas pokok PBB saliyané mujudakéminangka perdamaian lan kaamanan donya.
 
== Kauangan ==
348.872

besutan

Menu navigasi