Hexactinellida

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Hexactinellida yakuwi kelas saka anggota kewan ora duwe balung kang kagolong ing filum Porifera. Golongan iki spikulané kasusun saka zat kersik lan uripé ning laut kang jero. Kewan iki uga asring disebut spons gelas. Contoné saka kelas iki yakuwi Pheronema sp., Euplectella sp. [1]

Referensi[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Hexactinellida&oldid=834693"