Ctenophora

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Ctenophora
Klasifikasi èlmiah
Domain: Eukaryota
krajan: Animalia
filum: Ctenophora
Kelas

Ctenophora/Coelentrata (/ˈtɛnəfɔər/ utawa /ˈtiːnəfɔər/) yakuwi filum. Anggota saka filum iki bentuké kewan ubur-ubur meski sacara klasifikasi beda filum. Ctenophore asalé saka basa Yunani kteno-, kteis, kang artiné "sisir" lan -phore, kang artiné "nggawa" kang menawa ning basa Latin disebut ctenophorus.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Ctenophora&oldid=834692"