Demospongiae

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Demospongiae yakuwi kewan renik saka kelas salah sijiné kewan kang ora duwe balung kang kagolong ing filum Porifera. Golongan iki namung duwe balung yang amoh, amarga ora duwe balung sajati. Ana uga kang duweni balung kang kasusun saka serabut-serabut spongin karo spikula saka zat kersik. Tuladhané kayata kewan saka kelas iki yakuwi Euspongia sp., Spongila sp., Callyspongia sp., Phyllospongia sp. [1]

Referensi[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Demospongiae&oldid=834694"